Inloggen

FireRay 3000 conventionele systeem Beam 5-120 meter

  • |
  • Artikelnummer: 2014400
Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn:


Uitgebreide omschrijving
De FiraRay 3000 is een end-to-end systeem dat zich kenmerkt door een extreem lange maximale detectielengte van 120 meter.
Het systeem bestaat uit een controller, één of twee zenders en bijbehorende ontvangers. De techniek van end-to-end beams maakt het mogelijk om in ruimtes met een beperkt vrij-zichtveld te detecteren. Voorbeelden hiervan zijn magazijnen en ruimtes waarin loopkats aanwezig zijn.
De ontvanger van de FireRay 3000 bevat een ingebouwde laser waarmee deze eenvoudig te richten is op de zender. De laser kan zowel op de ontvanger als op de controller geactiveerd worden waardoor het systeem eenvoudig en snel door één technicus gemonteerd en uitgericht kan worden. De controller is voorzien van programmeerknoppen en een LCD scherm en kan op een eenvoudig te bereiken locatie gemonteerd worden. Hierdoor kan het systeem zeer eenvoudig beproefd en onderhouden worden. Op een controller kunnen twee zender/ontvangers aangesloten worden voor mogelijkheid van bewaking voor ruimtes tot 2500m².


Video's


















Informatie
Om uw bestelling volledig te kunnen afronden, dient u ingelogd te zijn. Bent u al klant? Inloggen