Inloggen


PvE opstellen

Het Programma van Eisen (PvE) vormt de basis voor een brandmeldinstallatie (BMI) en ontruimingsinstallatie (OAI). SecPro heeft op gebied van het opstellen van een PvE ruime ervaring met diverse opdrachtgevers en projecten. Ons streven is een sluitend PvE dat rekening houdt met alle partijen en gebruikers van de installatie.

Door te kiezen voor SecPro als uw partner, bent u verzekerd van een samenwerking met een bedrijf dat gecertificeerd is volgens de laatste regeling brandmeldinstallaties 2011 (BMI 2011) richtlijnen van Kiwa NCP. U kunt rekenen op een onafhankelijk advies voor een soepele realisatie van uw project.

De mogelijkheden

- Programma van Eisen volgens NEN 2535 (brandmeld) model-PvE
- Programma van Eisen volgens NEN 2575 (ontruiming)
- Programma van Eisen volgens NEN 2535-NEN 2575 (combinatie PvE)

Wat moet u nog doen?

Het enige wat wij van u als installateur nodig hebben, zijn de gegevens van uw cliënt en van de eisende partij (brandweer, verzekeraar of eigenaar). Verder dragen wij als projecteringsdeskundige de volledige zorg voor de juiste communicatie tussen de partijen en valt er uiteindelijk een professioneel opgezet PvE op uw deurmat.

Bent u als eindgebruiker op deze site terechtgekomen? Geen nood, wij kunnen u begeleiden naar een professioneel en erkend installatiebedrijf.