Inloggen


Erkend branddetectiebedrijf

SecPro B.V is als gecertificeerd branddetectiebedrijf uw betrouwbare partner bij al uw brandveiligheidsvraagstukken. Met onze BMI 2011 certificering bent u verzekerd van de juiste afhandeling van uw brandveiligheidsproject conform de meest recente regelgeving. De specialisten van de afdeling brandveiligheid kunnen uw project van A tot Z begeleiden. Daarbij streven we naar een duidelijk en helder veiligheidsplan voor alle betrokken partijen.

SecPro B.V. uw partner in brandveiligheid

Door de jaren heen heeft SecPro B.V. een ruime ervaring opgebouwd met zeer uiteenlopende projecten met een diversiteit aan opdrachtgevers. Een voorbeeld daarvan is de realisatie van een brandmeldinstallatie en gesproken woord ontruimingsinstallatie. Waarbij ook een intelligent ringleidingsysteem werd aangelegd. In elke situatie stellen we een zo optimaal mogelijk systeem voor u samen.

Certificering

Zoals eerder beschreven, beschikt SecPro B.V. over de productcertificaten conform BMI 2011. Met de implementatie van de laatste regelgeving en richtlijnen in onze bedrijfsvoering bent u als opdrachtgever altijd verzekerd van een correcte afhandeling van uw case.

- Productcertificaat BMI 2011 Ontwerpen, aanleggen, inbedrijfstellen en opleveren van brandmeldinstallaties
- Productcertificaat BMI 2011 Onderhouden van brandmeldinstallaties

Onderhoud brandmeldcentrale/brandveiligheidssysteem

Naast de realisatie van uw brandveiligheidssysteem kan SecPro B.V. ook het onderhoud voor u uitvoeren. Daardoor bent u verzekerd van een optimaal werkend systeem en kunt u rekenen op onze kennis en ervaring. De adviseurs van de afdeling brandveiligheid kunnen een passend onderhoudscontract voor u opstellen.

Contact

SecPro B.V. staat u graag te woord om u verder te helpen bij uw project.