U wilt goed voor de dag komen als die belangrijke installatieklus is binnengehaald!


Het is gelukt om die mooie opdracht binnen te halen en nu bent u klaar om de handen uit de mouwen te steken.
Maar nu twijfelt u toch nog een beetje of u alle kennis en vaardigheden in huis hebt om de klus tot een succes te maken.
SecPro B.V. biedt u daarom graag de ondersteuning om uw kennis te verbreden zodat u bij uw klanten een goede indruk achterlaat.
We weten als geen ander dat de beveiligingsbranche niet stil staat en constant in beweging is.
Enkele voorbeelden van trainingen die u bij SecPro B.V. kunt volgen:Training Beheerder BMI

SecPro B.V. biedt deze training aan om uw aangestelde Opgeleid Persoon (OP) te leren omgaan met de brandmeldinstallatie en de bijbehorende taken en verantwoordelijkheden die hiermee samenhangen. De training volgt de richtlijnen zoals opgesteld in de NEN 2654-1.
De kosten voor de trainingsdag inclusief lunch, deelnamecertificaat en cursusboek NIBHV bedragen €278,- netto excl. btw per deelnemer. Informeer naar de prijs van een trainingsboeking voor meerdere personen!
De training vindt plaats op het kantoor van SecPro B.V., Dubloen 11, 5751PX in Deurne. Een trainingsboeking vanaf 6 personen kan ook op een locatie naar keuze plaatsvinden.
CDVI Atrium training

Neem deel aan de geavanceerde training op CDVI's Atrium- systemen en alle nieuwe belangrijke functies evenals installatiegemak en gemakkelijke uitbreiding tot 500 deuren.
Met CDVI's nieuwste Atrium-toegangscontrolesysteem kunt u taken zoals gebruiker/kaart beheer uitvoeren, sluit/ontgrendel deuren direct en kunt u systeemgebeurtenissen van waar ook ter wereld bekijken.

De training wordt in samenwerking met CDVI verzorgd.

* U dient een Windows laptop mee te nemen


Training Agility en ProSYS Plus

Het doel van RISCO trainingen is om u op een praktijkgerichte manier bekend te maken met de mogelijkheden van RISCO Inbraak signaleringsapparatuur. Tijdens de trainingen wordt naast de basiskennis en het in dienst stellen van een systeem ook de uitgebreidere uitleg over het programmeren behandeld. Specifieke projectsituaties kunnen tijdens de trainingssessie in groepsverband worden besproken en toegelicht.


Kostenoverzicht Agility training
- Deelname inclusief lunch en deelnamecertificaat bedragen €89,- netto excl. btw per deelnemer


Kostenoverzicht ProSYS Plus training
- Deelname inclusief lunch en deelnamecertificaat bedragen €89,- netto excl. btw per deelnemer
- Deelname inclusief lunch, deelnamecertificaat en ProSYS Plus IP kit bedragen €259,- netto excl. btw per deelnemer

* De kit bestaat uit een ProSYS Plus centrale, IP module, keypad en een BWare Bus DT PIR

De training vindt plaats op het kantoor van SecPro B.V., Dubloen 11, 5751PX in Deurne. Een trainingsboeking vanaf 6 personen kan ook op een locatie naar keuze plaatsvinden.
* u dient een Windows laptop mee te nemen.