Inloggen


SecPro B.V.: voor inkoop van en advies over beveiligingsproducten

Samen met bevlogen installateurs door heel Nederland zet SecPro B.V. zich in voor de veiligheid in en rondom gebouwen. We leveren en adviseren installateurs over beveiligingsproducten en
-oplossingen. Brand- en inbraakdetectie, video-deurintercom, camerabewaking en toegangscontrole. Om onze installateurs zo goed mogelijk te helpen, verbeteren en ontwikkelen we continu op het gebied van techniek en kennis. Want beveiligen doen we samen.Bent u installateur? We begeleiden u ook na de eindstreep

U kunt voor al uw inkoop- en installatieopdrachten bij ons terecht. De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar. We denken mee over een passende invulling voor uw beveiligingsopdracht en geven advies over de installatie. We zijn altijd beschikbaar om uw vraag persoonlijk te beantwoorden. Ook achteraf.
Houd uw kennis actueel met onze trainingen

Wilt u uw kennis over onze beveiligingssystemen of algemene brandveiligheid vergroten? Bekijk dan ons trainingsaanbod. Hebt u een specifieke opleidingsvraag voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.
Erkend branddetectiebedrijf: we certificeren en onderhouden brandmeldinstallaties

We hebben een BMI2011 certificering uitgevoerd door CCV. SecPro B.V. is daarmee een erkend branddetectiebedrijf. Daarom zijn we uw betrouwbare partner voor onderhoud en certificering van brandmeldinstallaties. Zo bent u er altijd zeker van dat uw brandmeldinstallatie betrouwbaar is.

Door onze ruime ervaring met brandveiligheid krijgt u gegarandeerd een deskundig en onafhankelijk rapport op basis van de nieuwste regelgeving. Ook voor het opstellen van een PvE (Programma van Eisen) kunt u bij ons terecht. Wilt u onze hulp inschakelen? Bel ons dan op 085-9020167. We helpen graag.