InloggenVertegenwoordiger Regio Zuid-Nederland (m/v, fulltime)


Wie zijn wij?
SecPro B.V. is een toonaangevend adviesbureau en technische groothandel. We zijn sinds 2005 actief in de beveiligingsbranche en leveren een breed assortiment aan materialen voor de elektrotechnische installateur. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere branddetectie, CCTV, toegangscontrole, intercom en inbraakdetectie. Servicegerichtheid en persoonlijk contact zijn belangrijke waarden voor ons en wij proberen samen met onze klanten en opdrachtgevers een antwoord te vinden op vragen en met hen mee te denken in systeemoplossingen.

 

Wie zoeken we?

We willen onze expertise uitbreiden en verder groeien en daarom zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Zuid-Nederland, een gedreven professional die samen met SecPro B.V. succesvol onderneemt. Ben jij diegene? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wat ga je bij ons doen?  

Je legt en onderhoudt als vertegenwoordiger contacten met (potentiële) klanten. Je promoot de producten en (B2B) concepten van SecPro B.V., vanzelfsprekend ben je daarbij gericht op adviseren en verkopen. Wij vinden het belangrijk samen met de klant te ondernemen. Dat betekent voor ons dat je al het mogelijke doet om de klant te helpen nog succesvoller te worden en dat je wat de klant nodig heeft weet te vertalen naar wat SecPro B.V. kan bieden. 

Wat willen we van jou?

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren is het absoluut noodzakelijk dat je:

  • MBO+ of vergelijkbaar niveau hebt (gekregen door werkervaring),
  • enkele jaren aantoonbare commerciële ervaring hebt in een vergelijkbare binnen- en/of buitendienst functie.
  • woont binnen de driehoek Den Bosch, Tilburg en Venlo.

De ideale vertegenwoordiger heeft volgens ons een commerciële, proactieve, ondernemende en klantgerichte instelling. Hij of zij is resultaatgericht en communicatief sterk, maar ook oprecht betrokken en geïnteresseerd. Dat zoeken we dus allemaal in jou. Om onze klanten goed te kunnen adviseren ben je op de hoogte van de marktontwikkelingen op alle productgebieden van SecPro B.V. Ben je al bekend met ons assortiment, dan is dat zeker een pré. Uiteraard kun je goed zelfstandig werken, maar je vormt ook samen met je collega's een sterk team.

 

Wat staat daar tegenover?
Als vertegenwoordiger heb je bij SecPro B.V. een afwisselende fulltime baan (40 uur) met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. SecPro B.V. heeft een informele bedrijfscultuur. Wij bieden een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie krijg je daarnaast vanzelfsprekend een leaseauto, telefoon, laptop en tablet ter beschikking. 

Interesse?

Denk je dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Stuur dan een email met CV naar:

 

SecPro B.V.

vacature@secpro.eu

Dubloen 11

5751 PX Deurne

 

Heb je eerst nog vragen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-9020167.

Ken je iemand die perfect bij ons bedrijf zou passen, stuur deze vacature dan gerust door.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we echter niet op prijs.