Inloggen


Zo werken slimme sloten


Upgrade
 je sloten

Dit discrete apparaat wordt geïnstalleerd op een deurslot in je woning. Het slimme slot werkt door je bestaande cilinderslot te bedienen alsof je een sleutel omdraait. Je beslag blijft intact en je kunt de deur altijd ontgrendelen zoals een traditionele deur – met een sleutel.


Slot in je 
broekzak

Net zoals een computer op je deur, verbindt het Tedee smart lock met het internet en je andere apparaten. Je kunt deze vergrendelen en ontgrendelen met je smartphone – zelfs vanaf de nadere kant van de wereld.


Geschiedenis
 ontmoet technologie 

Deze harmonie van de geschiedenis van slotenmakers en de technologie van morgen brengt je de onvoorstelbare mogelijkheden van wat je deur kan zijn.Ontgrendel je leven
zonder sleutels

Geef je voordeur een volledig nieuw doel. Zorg voor nieuwe manieren om je huis te betreden, te beschermen en te delen. Je hebt alleen het slimme slot en je smartphone nodig.Bekijk
hier het volledige assortiment


De schoonheid van smart-tech

Transformeer uw huis met een extra touch. In de palm van uw hand vervaagt het naadloze apparaat van Tedee PRO de grenzen tussen design en smart-tech. Ontdek hoe deze unieke technologie van hoogwaardige materialen en mechanica de kracht van smart-tech tot aan uw deur brengt.

Van experts voor kenners

Vertrouw op het mechanisme achter het slot. Deze fusie van slotenmakerserfgoed en futuristische techniek geeft slimme functies de kracht om uw bestaande deurslot op de meest dynamische, veilige en betrouwbare manier te bedienen.

Het fijnste in één oogopslag

Kies voor het kleinste en meest op maat gemaakte slimme slot op de markt.


Verhoog uw 
ervaring
Tedee Slim Toetsenbord

Het volgende niveau van keyless

Vervang sleutels, apparaten en apps met een klein toetsenbord buiten uw huis. Gebruik gewoon uw unieke PIN om de deur te ontgrendelen en geniet van probleemloze toegang op afstand tot uw huis.Tedee Smart Bridge

De voordeur naar de wereld

Neem overal controle over uw Smart Lock door het te verbinden met het internet. Accepteer leveringen, monitor real-time activiteit en gebruik mobiele widgets om uw Tedee PRO gemakkelijk te ontgrendelen.