Inloggen

OVERZICHT ASSORTIMENT
TECHNISCHE GROOTHANDEL BEVEILIGING

SecPro B.V. is een adviesburo en technische groothandel actief in de beveiligingsbranche. Wij leveren een breed scala aan materialen voor de elektrotechnische installateur. Voor al uw installatie opdrachten kunt u bij ons terecht. Daarnaast staan onze medewerkers klaar om u van advies te voorzien tijdens uw aankoopproces.

In de afgelopen 14 jaar zijn we als bedrijf gegroeid in onze ervaring en diensten voor de elektrotechnische installatiebranche. Hiervoor brachten de oprichters in 2005 hun werkervaring uit de branche bijeen om te starten met SecPro.

Diverse specialisaties zoals: branddetectie, CCTV, toegangscontrole, intercom en inbraakdetectie groeiden uit tot de belangrijkste productgroepen waarin SecPro de verbindende schakel werd voor diverse opdrachtgevers en installateurs.

Persoonlijke contact en een service gerichte instelling naar de klant zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan bij SecPro. Wij zijn continue bezig met het verbeteren en ontwikkelen van onze services en producten om u zo optimaal mogelijk te bedienen.


BRANDDETECTIEBEDRIJF
CERTIFICERING & ONDERHOUD

SecPro B.V. heeft een BMI2011 certificering uitgevoerd door CCV en is daarmee uw betrouwbare partner voor onderhoud en certificering van uw brandmeldinstallaties. Door onze ervaring in uiteenlopende projecten op het gebied van brandveiligheid bent u altijd verzekerd van een deskundig en onafhankelijk rapport conform de laatste regelgeving. Ook voor het opstellen van een PvE (Programma van Eisen) zijn wij u graag van dienst.
ADVIESBURO

Voor een producttraining bent u bij ons ook aan het juiste adres. Regelmatig bieden we trainingen aan op het gebied van inbraakbeveiliging en brandveiligheid. Voor trainingen op locatie die afgestemd zijn op uw specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.