Inloggen
Beste relatie,

 

Wij zijn verheugd je uit te nodigen voor ons gezamenlijke AI-event, georganiseerd door SecPro en Oddity.ai.
Tijdens dit evenement zullen diverse vragen omtrent kunstmatige intelligentie (AI), deep learning en real-time detectie van specifiek gedrag binnen camerasystemen aan bod komen. Onze partner Oddity.ai zal je hierover meer vertellen tijdens een inspirerende sessie. Je kunt je aanmelden door op de aanmeldknop onderaan deze uitnodiging te klikken.

 

Wat kun je verwachten van Oddity.ai?


Oddity.ai (www.oddity.ai) is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in computer vision en artificial intelligence voor CCTV in diverse sectoren, waaronder het publieke domein, de zorgsector en gesloten instellingen.
De afgelopen jaren heeft Oddity gewerkt aan een geavanceerde oplossing voor het detecteren van geweld: het trainen van software om geweld realtime te herkennen.
Deze software kan geweld overal en anoniem detecteren, zowel binnen als buiten, op de bestaande CCTV-infrastructuur en video managementsystemen. Er zijn geen nieuwe camera’s nodig.

 

Momenteel telt Oddity.ai diverse klanten, waaronder de Politie Den Haag (TTT), Forensisch Psychiatrisch Centrum Antwerpen, verschillende gemeenten, gevangenissen en gesloten instellingen.

 

Wij kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op ons AI-event.

 

Met vriendelijke groet,

Team SecPro