Inloggen


Commercieel medewerker binnendienst CCTV- en/of Inbraaksystemen

Wil jij een bijdrage leveren aan de veiligheid van mensen? Ben jij de techneut die functioneert als eerste aanspreekpunt voor de installateurs op het gebied van CCTV en/of Inbraak? En kun je meerdere ballen tegelijk omhoog houden? Dan ben jij de Commercieel medewerker binnendienst CCTV- en/of Inbraaksystemen waar SecPro in Deurne op zoek naar is.

In het straatbeeld kun je er niet meer omheen, een camerasysteem met als doel waarnemen, herkennen of identificeren. De markt wordt steeds professioneler en de wet- en regelgeving wordt steeds complexer. Daarnaast schaffen bedrijven en particulieren een inbraaksysteem aan om hun eigendommen te bewaken. SecPro ondersteunt zijn installateurs met de kennis en kunde om deze installaties aan te leggen en te onderhouden. Jij wordt één van de eerste schakels die alles op rolletjes laat verlopen.

Wat ga je doen als Commercieel medewerker binnendienst CCTV en/of Inbraak?
In het dagelijks werk geef je telefonische ondersteuning bij technische vraagstellingen. Samen met je collega installateurs stel je de juiste vragen aan de klant, zodat zij de juiste CCTV- of beveiligingsoplossing aanbieden aan de klant. Indien nodig stel je een uitgebreide offerte op en ondersteun je de installateur door het opstellen van een cameraplan of het in bedrijf stellen van een camerasysteem bij een eindgebruiker. Bij het ontwerpen van een nieuwe inbraakinstallatie beoordeel je de projectering en voorzie je de installateur van noodzakelijke informatie. Dit zorgt ervoor dat de installatie aan de wensen van de klant voldoet. Wil de installateur voor zijn CCTV systeem ondersteuning op locatie, of moet het systeem in bedrijf gesteld worden? Ook hier staat SecPro weer klaar voor hun installateurs.

Tot je werkzaamheden behoren onder andere:

 • voeren van verkoopgesprekken per telefoon en email;
 • klanten te woord staan bij vragen en/of klachten en deze naar tevredenheid afhandelen;
 • opstellen van offertes voor nieuwe opdrachten en informatieverzoeken;
 • klanten adviseren over orders, projecten, producten en/of diensten;
 • monitoren van klanttevredenheid door (bijvoorbeeld) proactief contact op te nemen en te informeren;
 • meedenken over omzet verhogende initiatieven en organisatiestrategie;
 • ondersteunen van buitendienst door voorbereidend onderzoek te verrichten.

 

Wat vraagt SecPro van jou? 
Je gaat oplossingsgericht te werk en je kunt problemen analyseren om tot een juiste oplossing te komen. Je hebt een klantgerichte instelling, waarbij het belangrijk is dat je proactief meedenkt en de kwaliteit altijd in het vizier houdt. Zorgvuldigheid en een kritische blik zijn hierbij essentieel.

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting elektrotechniek;
 • Affiniteit met CCTV- en/of inbraaksystemen;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je kunt goed overweg met een computer en diverse Windows programma’s;
 • MBV en/of TBV diploma of je bent bereid deze te behalen;
 • Diploma Projecterings- en/of installatiedeskundige Video Surveillance Systems of je bent bereidt deze te behalen;
 • Flexibele werkhouding, geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je bent enthousiast, leergierig en je blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Wat heeft SecPro jou zoal te bieden? 
Een uitdagende fulltime baan met afwisselende werkzaamheden bij een servicegerichte en groeiende organisatie. Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf in je vakgebied te ontwikkelen. Daarnaast bieden zij:

 • salaris van € 2.000 - € 3.500 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek. Deze wordt bepaald kijkende naar je kennis, kunde en werkervaring;
 • een vast contract bij gebleken geschiktheid;
 • 25 vrije dagen op basis van een fulltime werkweek;
 • SecPro betaalt 100% van jouw pensioenpremie en ontvangt 8% vakantiegeld;
 • diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • een prettige werksfeer in een enthousiast team waar regelmatig iets voor het personeel wordt georganiseerd. Zoals een personeelsfeest, Sint komt langs, bouwvakborrel etc.

 

Over SecPro
SecPro B.V. is een adviesbureau en technische groothandel actief in de beveiligingsbranche sinds 2005 en nu met 16 collega’s. Zij leveren een breed scala aan materialen voor de elektrotechnische installateur. Diverse specialisaties zoals: branddetectie, CCTV, toegangscontrole, intercom en inbraakdetectie groeiden uit tot de belangrijkste productgroepen waarin SecPro de verbindende schakel is voor diverse opdrachtgevers en installateurs.

Persoonlijke contact en een service gerichte instelling naar de klant zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan bij SecPro. Zij zijn continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van de services en producten om de klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Door de vlakke organisatiestructuur kunnen ze snel schakelen en maximaal inspelen op de wensen van de klanten. Hun slogan is: “Beveiligen doen we samen”.

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor meer functie inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met René van Oorschot, via telefoonnummer 085-9020167.
René legt je graag uit wat de functie verder inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij SecPro B.V..
 
Denk je dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Stuur dan je motivatie en CV naar 
vacature@secpro.eu.

Voor werving en selectiebureaus
Wij geloven dat de beste mensen uit onze eigen netwerken komen. We maken dan ook graag kennis met kandidaten die rechtstreeks met ons in contact willen staan, zonder bemiddeling dus. Kortom: We hebben geen hulp nodig bij het werven van deze vacature.