InloggenTechnicus Brandmeldsystemen


Wie zijn wij?

SecPro B.V. is een adviesbureau, technische groothandel en Branddetectie- en onderhoudsbedrijf. Installateurs kunnen bij ons terecht voor advies tijdens de ontwerpfase en het aankoopproces. Voor technische ondersteuning op locatie of op afstand en product-trainingen, zijn wij voor de installateur het juiste adres. Is een installatie eenmaal aangelegd, dan kan de installateur samen met ons de verdere service- en onderhoud organiseren en uitvoeren.

 

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een technisch vaardige enthousiaste medewerker die graag support op locatie uitvoert, problemen kan analyseren en oplossen. Ben jij die persoon? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga jij bij ons doen?

Bij SecPro B.V. verzorg je zelfstandig of samen met de installateur service en onderhoud aan brandmeld- / ontruimingsalarminstallaties. Jij geeft onze klanten advies én biedt ze oplossingen. Het  inbedrijfstellen van nieuwe installaties behoort tevens tot de werkzaamheden.

 

Wat willen we van jou?

Een afgeronde mbo-opleiding in Elektrotechniek. Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is nodig. Het in bezit zijn van een diploma Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties is een vereiste. Om je kennis op peil te houden en uit te breiden wil je graag blijven leren. Je hebt een rijbewijs B en soms lange afstanden rijden is voor jou geen probleem. Dat je zelfstandig kunt werken, flexibel bent, een positieve en actieve werkhouding hebt en vriendelijk bent tegen onze klanten en je collega’s, vinden we daarnaast vanzelfsprekend.

 

Wat staat daar tegenover?

In ruil voor deze kwaliteiten bieden we je een afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden, voor 40 uur per week. Wij werken met een gedreven team van echte techneuten in een gemoedelijke en informele sfeer. SecPro B.V. heeft verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij het volgen van relevante cursussen en opleidingen tot de mogelijkheden behoort.

 

Hebben wij JOUW nieuwsgierigheid gewekt?

Denk je dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Stuur dan een email met CV naar:

 

SecPro B.V.

vacature@secpro.eu

Dubloen 11

5751 PX Deurne

 

Ken je iemand die perfect bij ons bedrijf zou passen, stuur deze vacature dan gerust door.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we echter niet op prijs.