Inloggen


RISCO Video Deurbel

Maak kennis met de revolutionaire RISCO Video Deurbel, een geavanceerde beveiligingsoplossing die gemak combineert met verbeterde bescherming voor zowel huiseigenaren als bedrijfseigenaren. Naadloos geïntegreerd met RISCO cloudtechnologie, vormt deze state-of-the-art deurbel een aanvulling op RISCO alarmsystemen en de VUpoint Video Solution.

Direct bestellen


Geïntegreerd met iRISCO

Met de RISCO Video Deurbel kunnen gebruikers altijd en overal video-oproepen vanaf hun deurbel beantwoorden, zelfs wanneer ze niet thuis zijn. Ondersteund door de iRISCO smartphone-app, biedt dit innovatieve apparaat installateurs de mogelijkheid om klanten een cloudgebaseerde oplossing aan te bieden die vanuit één app kan worden beheerd. Huiseigenaren die van plan zijn een video deurbel te installeren, zullen de mogelijkheid waarderen om zowel het alarm als de deurbel te bedienen vanaf één handig platform.Programmeer de Video Deurbel met HandyApp:

De nieuwste versie van HandyApp is ontworpen om u te helpen bij het programmeren van de Video Deurbel.

  1. Start HandyApp en ga naar het 'Configurator'-icoon
  2. Ga naar de instellingen van de Video Deurbel
  3. Identificeer uw Video Deurbel
  4. Maak verbinding via Bluetooth
  5. Maak verbinding met Wi-Fi/IP
  6. Koppel aan een locatie
  7. Verifieer de instellingen


Upgrade naar de nieuwste versie


Ideaal voor residentiële installaties

De RISCO Video Deurbel is ideaal voor residentiële installaties waar toegang tot de voordeur belemmerd wordt door een hek of poort. In deze gevallen geven huiseigenaren meestal de voorkeur aan een intercomsysteem. Voor kleine en middelgrote bedrijven biedt de RISCO Video Deurbel een kosteneffectieve oplossing voor het bewaken van deuren, zodat eigenaren de ingang vergrendeld kunnen houden en toegang alleen kunnen verlenen na verificatie van de bezoeker.
Hoogwaardige video

De RISCO Video Deurbel legt een kristalheldere, high-definition video vast met een brede kijkhoek van 140 °. Dit stelt huiseigenaren in staat om via hun smartphone-app bezoekers te zien en met hen te communiceren, zodat ze altijd weten wie er voor de deur staat en zowel de beveiliging als het gemak verbeteren.Tweeweg-audio

Met een ingebouwde luidspreker en microfoon maakt de RISCO Video Deurbel naadloze tweeweg-communicatie met bezoekers mogelijk. Huiseigenaren kunnen real-time gesprekken voeren, zelfs als ze niet thuis zijn, wat een persoonlijk tintje en extra gemoedsrust biedt.


Bewegingsdetectie en meldingen

Met geavanceerde bewegingsdetectietechnologie stuurt de RISCO Video Deurbel onmiddellijke meldingen naar de apparaten van huiseigenaren telkens wanneer er beweging wordt gedetecteerd bij hun voordeur. Deze functie voegt een extra beveiligingslaag toe, waardoor snelle reacties op verdachte activiteiten mogelijk zijn.Nachtkijkmodus

Uitgerust met infrarood LED's zorgt de RISCO Video Deurbel voor een duidelijke zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. Huiseigenaren kunnen erop vertrouwen dat hun eigendom dag en nacht beschermd is, zonder concessies te doen aan de beeldkwaliteit.Eenvoudige installatie

Ontworpen voor snelle en probleemloze installatie kan de RISCO Video Deurbel eenvoudig worden gemonteerd met behulp van bestaande bedrading van de deurbel. De bel kan worden aangesloten op een bestaande deurbel of overal binnen het pand worden geplaatst voor maximaal gemak.


Naadloze integratie

Installateurs kunnen moeiteloos de RISCO Video Deurbel configureren met de RISCO Cloud Installer Admin-interface en de HandyApp. Eindgebruikers ontvangen real-time meldingen op hun iRISCO-app, zodat ze te allen tijde op de hoogte blijven en verbonden zijn.