Inloggen

RISCO Gordijndetector DT AM voor buiten, type RK107DTB000A

  • |
  • Artikelnummer: 4005590
Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn:


Product informatie

RISCO Group bedrade DT AM gordijndetector voor buiten ter aanvulling op het uitgebreide aanbod van RISCO's buitendetectie oplossingen.

 

Deze bedrade DT AM gordijndetector voor buiten maakt het mogelijk om de indringer te detecteren alvorens hij het pand betreedt.

Door de combinatie van een geavanceerde K-Band radar met een PIR-sensor, maximaliseert de bedrade gordijndetector DT AM voor buiten de detectieprestaties en minimaliseert het aantal valse alarmen.

Bovendien is de detector voorzien van actieve IR Anti-Mask detectie tegen pogingen om de detector te beschadigen of af te dekken.

 

De bedrade gordijndetector DT AM voor buiten is eenvoudig te installeren, hetzij direct aan de muur, hetzij met de meegeleverde, 90° beugel.

De detector is robuust en gemaakt van sterk UV-bestendig materiaal en heeft ook een IP65 weerbestendige behuizing en dus beschermd tegen het binnendringen van stof, regen, sneeuw en waterstralen.

 

Smalle beam 


De gordijndetector beschikt over een smalle straal van maximaal 1 meter breed en tot 12 meter bereik. Beschermt efficient een smalle ruimte naast muren, ramen, deuren of open ruimtes.


Het waarschuwt voor indringers die de beam passeren, maar genereert geen alarm bij legitieme voorbijgangers die langs de beam lopen. Dit maakt vrije beweging aan beide zijden van de beam mogelijk. Zo kan de zone gedurende 24 uur ingeschakeld worden, zelfs wanneer het gebouw bezet is of voorbijgangers buiten het beschermde terrein lopen. Het is ook zeer nuttig voor eindgebruikers die het raam open willen laten wanneer ze thuis zijn, beschermd willen blijven en het per ongeluk activeren van het alarm willen vermijden welke kan optreden bij het gebruik van een gordijndetector voor binnen.

 

De bedrade gordijndetector DT AM voor buiten biedt uitgebreide configuratie en diagnostische mogelijkheden op afstand, die zowel de installatie als het onderhoud eenvoudiger en sneller maken. Bij installatie in de BUS modus op RISCO-hybridesystemen kunnen de detectoren worden geconfigureerd via het toetsenbord of CS. Het gebruik van de BUS modus is gemakkelijker voor installateurs, omdat het niet nodig is om de ladder opnieuw te beklimmen om de parameters van de detector te wijzigen.  

Met behulp van CS kan de installateur de diagnosefunctie gebruiken en parameters zoals de gevoeligheidsinstellingen op afstand via het zoneconfiguratiescherm aanpassen. Het op afstand aanpassen van de instellingen van de detector kan een probleem oplossen en kan dus een verplaatsing naar de klant besparen. Als alternatief kan een tijdelijke wijziging van de parameters op afstand de urgentie verminderen en zelfs als er een verplaatsing nodig is, kan de verplaatsing worden uitgesteld tot een geschikte tijd.  

 

De BUS modus wordt ondersteund vanaf LightSYS versie 5.92, ProSYS Plus versie 1.3 en CS versie 3.2.2.0008.

Unieke voordelen in combinatie met VUpoint  

De videoverificatie functie van VUpoint biedt real-time push-meldingen inclusief beelden van de scene als visueel bewijs. Wanneer VUpoint wordt gecombineerd met RISCO's buitendetectoren, zijn eindgebruikers en/of meldkamers efficiënter in het afhandelen van alarmen omdat ze de dreiging onmiddellijk kunnen analyseren en de juiste actie kunnen ondernemen.

VUpoint biedt een complete Video-oplossing, met één app voor Video en Alarm. Real-time push-meldingen kunnen ook worden getriggerd voor specifieke zones, terwijl het systeem wordt uitgeschakeld en zonder dat er een alarm wordt gegenereerd (aanwezigheidszones).

Door VUpoint te combineren met RISCO's buitendetectoren en de aanwezigheidszone, is het mogelijk om de zone te gebruiken voor inbraakbeveiliging en om via de app te waarschuwen bij beweging tijdens uitschakeling. Dit wordt gebruikt om 24/7 controle te houden over uw faciliteiten met tuinhuizen, tuinen, "no-go areas" of pakket drop-off.



Product specificaties

Artikel

4005590

Omschrijving

Gordijndetector DT AM voor buiten

Productcode

RK107DTB000A

Merk

RISCO

Bereik

Tot 12 meter

Montagehoogte

1,8 tot 3,0 meter

Detectie Sensoren

Dual Element PIR + K-Band radar

Anti-Mask detectie methode

Actieve IR

Sabotage

Muur & Behuizing

Voedingsspanning

12 Vdc

Stroomverbruik

10 mA (BUS modus) / 15 mA (standalone)

Beschermingsklasse

IP65

Werkingstemperatuur

-20°C tot 60°C

Afmetingen ( h x b x d )

123 x 35 x 49 mm

Gewicht

107 gram

 



Downloads


















Informatie
Om uw bestelling volledig te kunnen afronden, dient u ingelogd te zijn. Bent u al klant? Inloggen